Despre noi

RoCapital IFN SA este o institutie financiara nebancara specializata in acordarea creditelor de nevoi personale pe termen scurt, ale caror valori nu depasesc 10.000 RON. RoCapital face parte din Grupul KRUK, iar activitatea sa este supravegheata de Banca Nationala a Romaniei, garantandu-se astfel oferirea de servicii de creditare de inalta calitate.

 

Compania si-a inceput activitatea de creditare rapida pentru a sprijini clientii Grupului KRUK care au avut in trecut de achitat datorii. Obiectivul companiei este de a-i ajuta sa isi recapete echilibrul financiar, oferindu-le un imprumut rapid, in functie de nevoile acestora, dupa ce si-au achitat datoriile anterioare. Prin serviciile oferite ne adresam persoanelor responsabile, care isi platesc ratele constant, creand astfel un parteneriat bazat pe incredere si respect.

 

credit novum

Principalul imprumut rapid pe care il punem la dispozitia clientilor nostri este „NOVUM Credit”. Cele mai importante avantaje pe care le oferim sunt:

 

PCIFN logo.jpg (11 KB)

RoCapital IFN SA este membru al Patronatului Creditului IFN, organizatie patronala nonguvernamentala care a fost constituita conform prevederilor din Legea Dialogului Social nr. 62/2011 din data 22.06.2016. Printre obiectivele Patronatului se numara si acela de a permite membrilor sai sa isi desfasoare activitatea statutara conform principiilor economiei de piata libera. Fiind membru al PCIFN, RoCapital a aderat la Codul de Bune Practici al Patronatului si sustine ,,creditarea responsabila".